TUOTTEET
HELSINGIN KATKARAPU CHILIAIOLI, 200G
Helsingin Katkarapu Chiliaioli on klassinen rapusalaatti. Tuote on tehty aidosta aiolista ja se on miedosti tulinen. Chiliaioli sisältää mm. katkarapuja (40%), chiliä, tuoretta tilliä ja aitoa aiolia. Se sopii hyvin kalaruokien lisukkeena esimerkiksi kalahampurilaisiin, uuniperunan täytteeksi, uusille perunoille tai suoraan paahtoleivän päälle, var så god!
Valmistusaineet: Rapsiöljy, katkarapu* (Pandalus Borealis/Pandalus Jordani (FAO 21, 27, 67), troolattu) (40 %), vesi, munankeltuainen**, tilli, chili (1,0 %), sitruunamehutiiviste, sokeri, valkosipuli, suola, sinapinsiemen, väkiviinaetikka, viinietikka, valkopippuri, säilöntäaineet (E202, E211, E224 (sulfiitti)), sakeuttamisaineet (E412, E415), happamuudensäätöaine (E330). * Raaka-aineen alkuperä eroaa valmistusmaasta. ** Vapaan kanan munia.
Ravintosisältö: Energiaa: 1750 kJ / 410 kcal, rasvaa: 43 g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 3,2 g, hiilihydraatteja: 2,1 g, josta sokereita: 1,1g, proteiinia: 6,2 g, laktoosi 0g/100g
Rapuja: 40 %
Suolapitoisuus: 1,8 %, voimakassuolainen
Pakkaus: Kannellinen muovirasia, 200g
Säilytys: 0-+6 °C, säilyy avattuna noin 10 päivää
Kuluttajapakkaus: 6405366004534
Myyntiyksikkö, 12 kpl: 6405366004541
Valmistettu: Ruotsissa
Huomioita tuotteesta: Parhaat raaka-aineet ja selkeät maut, siinä resepti Helsingin rapusalaatille! Helsingin Katkarapu Chiliaioli on klassinen ja aito ruotsalainen rapusalaatti, joka on tehty aidosta aiolista. Salaatti sisältää katkarapuja (40%), chiliä, tuoretta tilliä ja aitoa aiolia. Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Miedosti tulinen.