TUOTTEET

UUTUUS! NAUGHTY BRGR DOG – HOTDOG-GRILLIMAKKARA • MEXICAN CHIPOTLE, 240g

UUTUUS! Helsingin Makkaratehdas & Naughty Dog Mexican Chipotle-makkarassa on runsaasti Suomalaista lihaa (90%). Chipotle antaa tuotteeseen sopivasti meksikolaistyyppistä makeaa tulisuutta. Makkarassa on rouhea rakenne ja se on valmistettu myllyllä. Erinomainen hodarinakki, mutta toimii hyvin myös grillimakkarana. Laktoositon, gluteeniton, glutamaatiton ja soijaton. Lihaa 90%. Saatavilla hyvin varustetuista K-ryhmän kaupoista. Kysy lisää kauppiaaltasi.

Valmistusaineet: Savustettu ruokamakkara: Sianliha (Suomi), vesi, stabilointiaineet (E1412, E450), suola, mausteet (mm. paprika, sipuli, guajillo chili, savustettu paprika, mustapippuri, valkosipuli, chili), sokeri (juurikas / ruoko), dekstroosi, aromit (mm. chipotle chili, paprika, savu), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250), syötävä kollageenikuori.

Ravintosisältö: Energia 1130 kJ / 270 kcal, rasva: 22,6 g, josta tyydyttynyttä 9,0 g, hiilihydraatit 3,2 g, josta sokereita 1,2 g, proteiini 13,8 g, suola 2,0 g. Laktoosi 0 g/100 g.

Lihapitoisuus: 90 %
Suolapitoisuus: 2,0 %
Pakkaus: Vakuumipakkaus 240g
Säilyvyys: 27 vrk / alle +6 C
Kuluttajapakkaus: 6405366005081
Myyntiyksikkö, 6 kpl: 6405366005098

Huomioita tuotteesta: Helsingin Makkaratehdas & Naughty Dog Mexican Chipotle -grillimakkarassa on runsaasti Suomalaista lihaa (90%). Chipotle antaa tuotteeseen sopivasti meksikolaistyyppistä makeaa tulisuutta. Mausteina mm. paprika, sipuli, guajillo chili, savustettu paprika, mustapippuri, valkosipuli. Makkarassa on rouhea rakenne ja se on valmistettu myllyllä. Erinomainen hodarinakki, mutta toimii hyvin myös grillimakkarana. Laktoositon, gluteeniton, glutamaatiton ja soijaton.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.

KATSO Akseli Herlevin Tsekkihodari-resepti:

KATSO Burgermies Euroopassa: jakso 5, Praha – Makkaraorgiat ja olutkylpyjä Ruutu:fi:ssä

1

LAKTOOSITON SOIJATON LISÄAINEETON GLUTEENITON