TUOTTEET

SESONKITUOTE – HELSINKI BRATWURST, 240g

Sesonkituote – Syksyn lihaisin bratu Suomen palkituimmalta makkaratehtaalta* – Helsinki Bratwurst! Reilusti lihaa (88%) ja runsaasti grillattua paprikaa sekä yrttejä. Bratwurst on Saksassa piha- ja street ­foodien ykkönen oli sitten arki tahi juhla.­ ­Tarjoa rouhea, yrttinen ja lihaisa HMT Helsinki Bratwurst ­esim. hapan­kaalin ja ranskanperunoiden kera. ­Kyytipojaksi kylmää olutta. Proßt!

Löydät tuotteen KAIKISTA HYVINVARUSTETUISTA KAUPOISTA kautta maan. Ota tarvittaessa yhteyttä myymälähenkilökuntaan tai kauppiaaseen ja pyydä lisäämään tuote valikoimiin.

Valmistusaineet: Sianliha (Suomi), vesi, stabilointiaineet (E1420, E450), suola, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, inkivääri, oregano, fenkoli, cayenne, valkosipuli), aromit ja uutteet (mm. sitruuna, savuaromi), dekstroosi, lampaansuoli.

Ravintosisältö: Energiaa: 1100kJ / 260kcal, rasvaa: 23g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 9,2g, hiilihydraatteja: 0,9 g, josta sokereita: 0,3g, proteiinia: 12,0g

Lihapitoisuus: 88 %
Suolapitoisuus: 1,8 %
Pakkaus: Suojakaasupakkaus 240g
Säilyvyys: 20 vrk / alle +6 C
Kuluttajapakkaus:  6405366004336 – Sesonkituote
Myyntiyksikkö: 6405366004343 – Sesonkituote
Myyntiyksikkö: 4 kpl

Huomioita tuotteesta: Tuotteissa on rouhea rakenne ja ne on tehty saksalaistyyppisesti myllyllä. Tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, soijattomia ja maidoton.
*Helsingin Makkaratehtaan nakit ja makkarat ovat voittaneet useita palkintoja vuosien varrella, ehkä jopa eniten kaikista Suomen lihajalostajista 2000-luvulla. Akateeminen kiuasseura on valinnut Yönakin aikoinaan kaikkien aikojen parhaaksi luonnon­kuorinakiksi. Ja monien testien ykkössijoilta ovat löytyneet mm. Lisäaineeton Currywurst sekä Cheddar-Jalapenonakki. Viimeisimpinä voittoina mainittakoon Tammelan Makkaramarkkinoiden neljä voittoa Rööperin Chiligrillillä ja Mustaleima-Valkosipuli-raakamakkaralla.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.

1

LAKTOOSITON SOIJATON MAIDOTON GLUTEENITON