TUOTTEET

KATKARAPUSKAGEN, 200G

Helsingin Katkarapu Skagen on klassinen ruotsalainen rapu­salaatti. Tuote on markkinoiden ainoa Creme Fraiche -pohjainen rapusalaatti ja se sisältää mm. katkarapuja (39%), tuoretta tilliä, ruoho- ja punasipulia ja aitoa Creme Fraichea. Rapusalaatti sopii alku­palaksi esimerkiksi paahto- tai saaristo­lais­leivän kera. Laita leivälle, koristele tarvittaessa ja nauti, var så god!

Valmistusaineet: Katkarapu* (Pandalus Borealis/Pandalus Jordani (FAO 21, 27, 67), troolattu) (39 %), rypsiöljy, creme fraiche (laktoositon), vesi, punasipuli, kananmuna**, sokeri, tilli, sitruunamehu, suola, sinapinsiemen, etikka, ruohosipuli, viinietikka, mausteuute, chili, säilöntäaineet (E202, E211, E224 (sulfiitti)), sakeuttamisaineet (E412, E415, E1442), happamuudensäätöaine (E330). * Raaka-­aineen alkuperä eroaa valmistusmaasta. ** Vapaan kanan munia.

Ravintosisältö: Energiaa: 1450 kJ / 350 kcal, rasvaa: 35g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 4,6g, hiilihydraatteja: 2,8 g, josta sokereita: 1,9g, proteiinia: 6,4g.

Katkarapuja: 39 %
Suolapitoisuus: 1,9 %, voimakassuolainen.
Pakkaus: Kannellinen muovirasia, 200g
Säilytys: 0-+6 °C, säilyy avattuna noin 10 päivää
Kuluttajapakkaus: 6405366004190
Myyntiyksikkö, 12 kpl: 6405366004206
Valmistettu: Ruotsissa

Huomioita tuotteesta: Parhaat raaka-aineet ja selkeät maut, siinä resepti Helsingin rapusalaatille! Helsingin Katkarapu Skagen on klassinen ja aito ruotsalainen rapu­salaatti, joka on markkinoiden ainoa Creme Fraiche -pohjainen rapusalaatti. Salaatti sisältää katkarapuja (39%), tuoretta tilliä, ruoho- ja punasipulia ja aitoa Creme Fraichea. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Helsingin Katkarapu Skagen on klassinen ruotsalainen rapu­salaatti. Tuote on markkinoiden ainoa Creme Fraiche -pohjainen rapusalaatti ja se sisältää mm. katkarapuja (39%), tuoretta tilliä, ruoho- ja punasipulia ja aitoa Creme Fraichea. Rapusalaatti sopii alku­palaksi esimerkiksi paahto- tai saaristo­lais­leivän kera. Laita leivälle, koristele tarvittaessa ja nauti, var så god!

LAKTOOSITON • GLUTEENITON