INTIALAINEN BATAATTISALAATTI GRILLIMAKKARALLE

  • 1 bataatti
  • 1 pihvitomaatti
  • tippa öljyä
  • 1 rkl kurkumaa
  • mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • 3-4 rkl mango chutneyta
  • Thai-basilikaa tai tuoretta korianteria
  • puolikkaan limen mehu

Kuori bataatti ja pilko kuutioiksi, mausta kurkumalla, suolalla ja musta­pippurilla, pyöritä öljytilkassa ja paahda 200 asteisessa uunissa uunivuoassa kunnes bataatti on kypsää ja paahtunutta.

Leikkaa pihvitomaatti kuutioksi, sekoita silputtujen yrttien, limen mehun ja mangochutneyn kanssa. Sekoita nostellen jäähtyneet bataattikuutiot kulhossa sekaan ja anna maustua hetki ennen tarjoilua. Intian Bataattisalaatti sopii kaikille Helsingin Makkaratehtaan ja Perniön grillimakkaroille.