AKSELI HERLEVIN TSEKKIHODARI

Ainekset:
4 kpl Vaasan The DOG -sämpylöitä
4 kpl Helsingin makkaratehdas Naughty DOG Savupekoni-Aurajuustonakit tai Helsingin makkaratehdas Naughty DOG Sitruuna-valkosipulinakit
2 dl Naughty BRGR Base Aioli -kastiketta
4 rkl Paahdettua hodarisipulia
50 g Valio voi normaalisuolainen
2 kpl Keltasipulia, kuorittuna ja viipaloituna
½ pkt Naughty Burgeripekonia
1 dl Perunalastuja
¼ nippu Tuoretta ruohosipulia, hienonnettuna
100 g Punakaalia
4 rkl Omenaviinietikkaa
Maldon Suolaa
Pippuria

Ohje:
Sekoita Base Aioli ja paahdettu sipuli sekaisin ja anna maustua vähintään 10 minuuttia. Paahda pekonit pannulla tai uunissa rapeiksi, nosta leikkuulaudalle ja hienonna hienoksi muruksi. Sekoita murut kulhossa perunalastujen kanssa ja murskaa perunalastut samalla pieniksi muruiksi. Sekoita joukkoon vielä hienonnettu ruohosipuli.

Kuullota sipuliviipaleet pannulla voissa kunnes ne on pehmentyneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi punakaali erittäin hienoksi suikaleeksi ja laita kulhoon etikan kanssa. Mausta kaaliraaste suolalla ja pippurilla ja anna maustua 10 minuuttia.

Paista nakkeja pannulla 5-6 minuuttia tai kunnes ne ovat kunnolla lämmenneet. Paahda hodarisämpylät pannulla tai uunissa 180c asteessa noin kolme minuuttia tai kunnes ne ovat kokonaan lämmenneet ja hivenen paahtuneet. Kokoa hodari reseptin aineksista ja nauti!

KATSO Resepti ja Burgermies Euroopassa: jakso 5, Praha – Makkaraorgiat ja olutkylpyjä Ruutu:fi:ssä:
https://www.ruutu.fi/video/3596633