TUOTTEET

RAAKA KAKSIKKO, CHORIZO ja MUSTALEIMA-VALKOSIPULI, 240g

HMT RAAKA KAKSIKKO JATKAA KUJANJUOKSUAAN VAARALLISEN RUNSASLIHAISENA! Kaksikosta Chorizo kätkee itseensä tuhdin espanjalaisen luonteen ja mukavan karkean rakenteen. Kaksikon johtajana toimii Vuoden 2019 Tammelan Makkaramarkkinoiden paras uutuus ja paras raakamakkara palkinnot napannut Mustaleima-Valkosipuli. Sopii ehdottomasti gourmet-herkuttelijoiden tutkinnan kohteeksi!

TUNTOMERKIT: Lämminsavustettuja, runsaslihaisia ja nopeita taltuttaa. Grillaa tai paista muutamia minuutteja per puoli ja kun kaksikko halkeaa, niin se on kypsynyt! Löydät kaksikon KAIKISTA S-MARKETEISTA ja PRISMOISTA kautta maan. Ota tarvittaessa yhteyttä myymälähenkilökuntaan.

Valmistusaineet: Sianliha (Suomi), vesi, MUSTALEIMAJUUSTO (Mustaleima–valkosipuli), suola, uutteet (kasvi), stabilointiaineet (E1420, E450), mausteet (Mustaleima–Valkosipuli: mm. valkosipuli, mustapippuri, paprika, muskottipähkinä, chili, basilika, oregano, muskotinkukka; Chorizo: mm. mustapippuri, valkosipuli, paprika, cayenne, oregano, anis), aromit (Mustaleima–Valkosipuli: mm. mustapippuri; Chorizo: mm. chorizo), dekstroosi, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250), lampaansuoli.

Ravintosisältö: Energiaa: 1082kJ / 259kcal, rasvaa: 22,5g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 9,0g, hiilihydraatteja:1,7 g, josta sokereita: 0,3g, proteiinia: 13,0g

Lihapitoisuus: 85 %
Suolapitoisuus: 2,0 %
Pakkaus: Suojakaasupakkaus 240g
Säilyvyys: 27 vrk / alle +6 C
Kuluttajapakkaus: 6405366003988 •  Sesonkituote
Myyntiyksikkö: 6405366003995 •  Sesonkituote
Myyntiyksikkö: 4 kpl

Huomioita tuotteesta: Lämmin­savustettu Raakamakkara – vaatii kypsennyksen. Tehty parhaista raaka-aineista ja siinä on selkeät mausteiset maut. Tuotteen ulkonäkö, maku ja rakenne ovat erinomaiset. Runsaslihainen (85%). Grillaa tai paista ­n. 5 min hiljaisella lämmöllä molemmilta puolilta. Tuote on gluteeniton, laktoositon, soijaton.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.

1

LAKTOOSITON • SOIJATON • GLUTEENITON