TUOTTEET

LÄMMINSAVUSTETTU RAAKAMAKKARA MUSTALEIMA-VALKOSIPULI, 260G

Vuoden 2019 Tammelan Makkaramarkkinoiden paras uutuus ja paras raakamakkara palkinnot napannut herkku. Makkarassa on paljon makua ja rakennetta. Sopii ehdottomasti gourmet-herkuttelijoiden pöytään! Tuote on lämminsavustettu ja nopea valmistaa. Paista makkaraa muutama minuutti per puoli ja kun tuote halkeaa, niin se on valmis nautittavaksi!

Valmistusaineet: Sianliha (Suomi), vesi, MUSTALEIMAJUUSTO, uutteet (kasvi), suola, valkosipuli, stabilointiaineet (E1420, E450), perunakuitu, mausteet (mm. mustapippuri, paprika, muskottipähkinä, oregano, chili, basilika, muskotinkukka), aromit (mm. mustapippuri, umami, liha, mauste), sokeri, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250), rypsiöljy, lampaansuoli.

Ravintosisältö: Energiaa: 1100kJ / 263kcal, rasvaa: 22,8g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 9,3g, hiilihydraatteja:2,0 g, josta sokereita: 0,3g, proteiinia: 13,1g

Lihapitoisuus: 80 %
Suolapitoisuus: 2,0 %
Pakkaus: Suojakaasupakkaus 260g
Säilyvyys: 27 vrk / alle +6 C
Kuluttajapakkaus: 6405366003612  •  Sesonkituote
Myyntiyksikkö: 6405366003629  •  Sesonkituote
Myyntiyksikkö: 4 kpl

Huomioita tuotteesta: Lämmin­savustettu Raakamakkara – vaatii kypsennyksen.Vuoden 2019 Tammelan Makkaramarkkinoiden paras uutuus ja paras raakamakkara palkinnot napannut herkku. HMT Mustaleima-Valkosipuli on tehty parhaista raaka-aineista – Kuusamon Juuston Mustaleima-juustoa ja tuoretta valkosipulia. Tuotteen ulkonäkö, maku ja rakenne ovat erinomaiset. Tuote on gluteeniton, laktoositon ja soijaton.

Tammelan Makkaramarkkinat: vuoden 2019 paras uutuus ja paras raakamakkara.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.

LIHAA 80% • GLUTEENITON • LAKTOOSITON • SOIJATON