TUOTTEET
UUTUUS! HELSINGIN MAJONEESITEHDAS SOIJA & INKIVÄÄRIMAJONEESI, 250ML
Helsingin Majoneesitehtaan majoneesit viimeistelevät makuelämyksen ja tuovat lopullisen säväyksen kaikenlaisiin ruokiin. Soija & inkiväärimajoneesi twistaa etenkin kala- ja kasvisruuat aasialaisittain. Tuunaa kalaleivät ja -puikot, sushit, dumplingit sekä kulhoruoat. Kiva kaveri grillatulle ruualle. Testaa myös dippinä frittikanalle! Valmistuksessa on käytetty vapaiden kanojen munia. Laktoositon ja gluteeniton.
Valmistusaineet: Rapsiöljy**, vesi, tomaattipyree, soijakastike** (6,7 %) (vesi, soijapavut**, suola, väkiviinaetikka), inkivääri** (4,0 %), sokeri, munankeltuainen*, suola, väkiviinaetikka, viinietikka, punaviinietikka, valkosipuli, chili, sinapinsiemen, sipulijauhe, selleriuute, aromi, säilöntäaineet (E202, E211), sakeuttamisaine (E415), hapettumisenestoaine (E300), happamuudensäätöaine (E330). *Vapaan kanan munia. **Raaka-aineen alkuperä eroaa valmistusmaasta. Säilytys +2 ° – +8 °C.
Ravintosisältö: Energiaa: 2100 kJ / 500 kcal, rasvaa: 52 g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 3,8 g, hiilihydraatteja: 4,4 g, josta sokereita: 3,2 g, proteiinia: 1,2 g, laktoosi 0g/100g
Suolapitoisuus: 1,7 %
Pakkaus: Suljettava muovipullo, 250ml
Säilytys: Säilytys +2 ° – +8 °C.
Kuluttajapakkaus: 6405366000086
Myyntiyksikkö, 8 kpl: 6405366000093
Valmistettu: Ruotsissa
Huomioita tuotteesta: Helsingin Majoneesitehtaan majoneesit viimeistelevät makuelämyksen ja tuovat lopullisen säväyksen kaikenlaisiin ruokiin. Testaa vaikkapa grillatun ruuan kanssa. Majoneeseissa on selkeät maut ja niiden valmistuksessa on käytetty vapaiden kanojen munia. Maista tuotteita myös dippinä snackseille ja ranskalaisille tai esimerkiksi salaatinkastikkeena.Tuote on laktoositon ja gluteeniton.