Meksikonakki: Ancho-Peruna 240g

Valmistusaineet: Sianliha (Suomi), peruna (30 %), vesi, mausteet (mm. juustokumina, chili ancho, savustettu paprika, sipuli, chili, valkosipuli), suola, sianlihaproteiini, sokeri, aromit ja uutteet (mm. muskottipähkinä, korianteri), stabilointiaineet (E1420, E450), dekstroosi, tomaatti, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), rypsiöljy, säilöntäaine (E250), lampaansuoli.

Ravintosisältö: Energiaa: 861,3 kJ / 206,1 kcal, rasva: 16,0g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 6,2g, hiilihydraatteja: 6,8g, josta sokereita: 1,5g, proteiinia: 9,3g, laktoosia: 0,0g

Lihapitoisuus: 57 %

Suolapitoisuus: 1,7 %

Pakkaus: Suojakaasupakkaus 240g

Säilyvyys: 27 vrk / alle +6 C

Huomioita tuotteesta: Meksiko-nakki on korkean luokan Premium-makkara. Makumaailma tulee Meksikosta, tuotteessa 30 % perunaa, tomaattia ja ancho-chiliä. Meksikolaista ruokakulttuuria on kutsuttu yhdeksi maailman kolmesta tärkeimmästä gastronomiasta ja se kasvattaa jatkuvasti suosiota Suomessa, etenkin ”street food” ruokana. Tuote on maidoton, soijaton ja glutamaatiton (ei sisällä E621). Tuotteessa ei ole myöskään käytetty kamaraa eikä mekaanisesti eroteltua lihaa. Tuotteen maku, rakenne ja ulkonäkö ovat erinomaiset.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.