Lammasmerguez 260g

Valmistusaineet: Lampaanliha, vesi, suola, mausteet (mm. mustapippuri, juustokumina, paprika, fenkoli, korianteri, valkosipuli, cayenne), aromit ja uutteet (mm. sitruuna, savuaromi), kasviskuitu, dekstroosi.

Ravintosisältö: Energiaa: 1033 kJ / 249 kcal, rasvaa: 20,3g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 9,2g, hiilihydraatteja: 3,5g, josta sokereita: 1,2g, proteiinia: 13,1g, laktoosia: 0,0g, natrium: 0,8g

Lihapitoisuus: 85 %

Suolapitoisuus: 1,7 %

Pakkaus: Suojakaasupakkaus 260g

Säilyvyys: 20 vrk / alle +6°C

Huomioita tuotteesta: Lammasmerguez tuo Lähi-Idän maut suomalaiseen ruokapöytään. Tuotteen liha raaka-aine on 100 % lampaanlihaa. Tuotteessa ei ole lisättyä fosfaattia eikä nitriittiä. Tuote on mausteinen, mutta ei tulinen. Tuotteessa on eksoottisempia mausteita kuten harissa. Tuotteen maku, rakenne ja ulkonäkö ovat erinomaiset. Tuote on maidoton, gluteeniton ja soijaton.

Helsingin Makkaratehtaan Lammasmerguez on valittu Akateeminen Kiuas-Seura r.y. (AKS) toimesta vuoden 2014 parhaaksi makkaraksi.

Lue lisää >>

Lue lisää >>

Lue lisää >>

 

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.