Lämminsavustettu raakamakkara Mustaleima-Valkosipuli 260g

Valmistusaineet: Sianliha (Suomi), vesi, MUSTALEIMAJUUSTO, uutteet (kasvi), suola, valkosipuli, stabilointiaineet (E1420, E450), perunakuitu, mausteet (mm. mustapippuri, paprika, muskottipähkinä, oregano, chili, basilika, muskotinkukka), aromit (mm. mustapippuri, umami, liha, mauste), sokeri, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250), rypsiöljy, lampaansuoli.

Ravintosisältö: Energiaa: 1100kJ / 263kcal, rasvaa: 22,8g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 9,3g, hiilihydraatteja:2,0 g, josta sokereita: 0,3g, proteiinia: 13,1g

Lihapitoisuus: 80 %

Suolapitoisuus: 2,0 %

Pakkaus: Suojakaasupakkaus 260g

Säilyvyys: 27 vrk / alle +6 C

Huomioita tuotteesta: Lämmin­savustettu Raakamakkara - vaatii kypsennyksen. Mustaleima-Valkosipuli on tehty parhaista raaka-aineista - Kuusamon Juuston Mustaleima-juustoa ja tuoretta valkosipulia. Tuotteen ulkonäkö, maku ja rakenne ovat erinomaiset. Tuote on gluteeniton, laktoositon, soijaton.

   

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.