HMT Döner Kebabrulla 250g

Valmistusaineet: Laffa-leipä (46 %): durumvehnäjauho, vesi, vehnälese, rypsiöljy, suola, hiiva. Täyte (54 %): kastike ((tomaattipyre, rypsiöljy), viinietikka, muunnettu tärkkelys (E1450, E1442), mausteet (mustapippuri, paprika, valkosipuli, sipuli, chili), säilöntäaineet (E211, E202), paprikauute), kebab (38 %) (naudanliha (Suomi), vesi, perunatärkkelys, hernekuitu, perunakuitu, suola, stabilointiaineet (E451, E452), sokeri, mausteet (mm. mustapippuri, korianteri, sipuli, juustokumina), psyllium, hiivauute, hapettumisenestoaine (E300)), kimchi (valkokaali, vesi, porkkana, sokeri, viinietikka, chili, inkivääri, valkosipuli, etikka, happamuudensäätöaine (E330)).

Ravintosisältö: Energiaa: 925,0 kJ / 221,3 kcal, rasvaa: 7,0g, josta tyydyttynyttä rasvaa: 2,0g, hiilihydraatteja: 31,8g, josta sokereita: 5,6g, proteiinia: 7,3g.
 
Suolapitoisuus: 1,2 %
 
Pakkaus: Suojakaasupakkaus 250g
 
Säilyvyys: 21 vrk / alle +6°C
 
Huomioita tuotteesta: Helsingin Makkaratehtaan Döner Kebabrulla on täysin ­kotimainen ja laadukas välipalatuote. Laffa-leipää, reilusti vartaasta leikattua kebablihaa, tomaattipohjaista kastiketta ja kimchiä eli korealaista tulista raastesalaattia, ole hyvä!  Laktoositon, soijaton, 100% kotimainen. Maistuu myös kylmänä!
 
 

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteillemme. Ajankohtaisin tieto tuotteiden sisällöstä löytyy aina tuotteen pakkauksesta.